Estelle & Thild | EmmaJessica

EmmaJessica

Annons

Estelle & Thild

Jag har ganska länge varit missnöjd med de olika produkter som jag använt till ansiktet och har testat en hel del olika produkter men alla har känts sådär. Därför blev jag väldigt positivt överraskad när jag testade Estelle & Thild. Estelle & Thild är ett märke som härstammar ifrån Stockholm och de har enbart ekologiska produkter. Alla de produkter som syns på bilden är jag väldigt nöjd med. Rengöringen behöver man ta väldigt lite av men ändå försvinner allt smink, hudkrämen behöver man också ta väldigt lite av och ändå känns huden fräsch och återfuktad. Läppglanset är verkligen det bästa av två värdar. Det luktar gott, återfuktar läpparna, ser fint ut på och det märks att det är ekologiskt då det näst in till smakar gott om man råkar få lite i munnen. Om ni testat nästan allt och i princip gett upp hoppet om bra produkter tycker jag absolut ni ska testa Estelle & Thild!

DSC_0416

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats